Ondersteuning

Zoekt u ondersteuning in het aansturen van uw medewerkers, of heeft uw werknemer ondersteuning nodig bij het het geven van een workshop, coaching of training? Met LUNIEK Training & Acteurs haalt u de juiste expertise en ondersteuning in huis.

Co-Trainers | LUNIEK Training & Acteurs

Co-trainers & coaches
Wanneer u onze ervaring en expertise wilt betrekken in uw eigen opleidingsprogramma, dan bent u bij LUNIEK Training & Acteurs aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee en wij ondersteunen u graag met onze jarenlange ervaring. Onze excellente co-trainers en coaches assisteren u in het optimaal overbrengen van vaardigheden en kennis binnen uw organisatie. Maar ook voor een second opinion of een klankbord, bieden wij ondersteuning op de inhoud of juist op de dynamiek van de training. En indien nodig verrijken wij uw training graag met praktische werkvormen en passende simulaties.

Ondersteuning 
Voor medewerkers die regelmatig kennis moeten overbrengen binnen de organisatie, biedt LUNIEK Training & Acteurs extra ondersteuning. Wij adviseren en helpen u bij het geven van presentaties, workshops, coachings en/of trainingen. Wij ondersteunen u met didactische vaardigheden, geven u versterking op de inhoud en helpen u met het inzetten van verschillende werkvormen. Dit zorg ervoor dat uw trainingen dynamisch, interactief en praktijk gerelateerd zijn. U hoeft daarna niet meer afhankelijk te zijn van externen. Met onze hulp bent u verzekerd dat u in de toekomst kwalitatieve trainingen aan uw medewerkers kunt blijven geven!

 
Met de expertise van onze co-trainers & coaches tillen wij u en uw trainingsprogramma op een hoger niveau! 
Bel vrijblijvend voor meer informatie: 024 - 323 14 14 of ga naar Contact