Communicatietraining

De training geeft praktische handvatten om elk gesprek de baas te zijn. Droge lesstof wordt vertaald naar levendige praktijk-simulaties en door cursisten moeiteloos eigen gemaakt.

Communicatietraining | LUNIEK Training & Acteurs

Een nieuw perspectief
De communicatievaardigheidstrainingen zijn er op gericht medewerkers efficiënter en conflictloos te laten communiceren. De eye-openers die LUNIEK Training & Acteurs daarbij aanreikt, zijn vernieuwend en doeltreffend door individuele leerdoelen samen ervarend te leren.

Elk gesprek de baas! © 
Wij stemmen onze communicatietrainingen af op uw specifieke wensen en behoeften. Zo kan het accent liggen op de interne of juist de externe communicatie, op assertiviteit of juist meer op de sociale vaardigheden.

Onder de noemer Elk gesprek de baas! heeft LUNIEK Training & Acteurs lesmodules ontwikkeld. Denk daarbij aan modules als conflictloos communiceren, omgaan met weerstand, assertiviteit, coachen, klachtenafhandeling, aanspreken, omgaan met emoties en het geven van feedback.

Spelend(er) wijs
Wij maken voor de communicatietrainingen gebruik van ons specialisme: met de inzet van trainingsacteurs specialiseren cursisten zich in de gekozen modules. De inividuele leerdoelen van de deelnemers staan centraal in deze interactieve dynamische training. Beoogde vaardigheden worden zo met elkaar omgezet naar resultaten voor iedereen: Met de training 'Elk gesprek de baas!' keert uw personeel gesterkt en enthousiast terug op de werkvloer.

Sterke communicatie geeft uw personeel zekerheid. Train uw mensen in fundamentele vaardigheden door LUNIEK.
Bel vrijblijvend voor meer informatie: 024 - 323 14 14 of ga direct naar « Contact »