Conflictloos Communiceren

Deze dynamische training geeft u praktische ondersteuning om over elk gesprek de regie te houden. Met toegespitste handvatten en divrese praktijk-simulaties worden de vaardigheden moeiteloos eigen gemaakt.

Communicatietraining | LUNIEK Training & Acteurs

Een nieuw perspectief
Deze communicatievaardigheidstraining is er op gericht medewerkers efficiënter en conflictloos te laten communiceren. De eye-openers die LUNIEK Training & Acteurs daarbij aanreikt, zijn vernieuwend en doeltreffend door individuele leerdoelen samen te onderzoeken en ervarend te leren.

Elk gesprek de baas! © 
Wij stemmen onze communicatietrainingen af op uw specifieke wensen en behoeften. Zo kan het accent liggen op de interne of juist de externe communicatie, op assertiviteit of juist meer op de sociale vaardigheden.
Onder de noemer Elk gesprek de baas! heeft LUNIEK Training & Acteurs diverse lesmodules ontwikkeld. Denk daarbij aan modules als conflictloos communiceren, omgaan met weerstand, assertiviteit, coachen, klachtenafhandeling, aanspreken, omgaan met emoties en het geven van feedback.

Spelend(er) wijs
Wij maken voor de trainingen gebruik van ons specialisme: met de inzet van trainingsacteurs ontwikkelen cursisten praktische vaardigheden in de gekozen modules. De inividuele leerdoelen van de deelnemers staan centraal in deze interactieve dynamische training. Beoogde vaardigheden worden zo met elkaar omgezet naar resultaten voor iedereen: Met de training 'Elk gesprek de baas' keert uw personeel gesterkt en enthousiast terug op de werkvloer!

Sterke communicatie geeft uw personeel zekerheid. Train uw mensen in fundamentele vaardigheden door LUNIEK.
Bel vrijblijvend voor meer informatie: 024 - 323 14 14 of ga naar Contact