Bedrijfs- en opleidingsfilms

Met jarenlange ervaring in het opzetten van trainingsmodules en onze kennis over trainingstrajecten, maken wij speciaal op maat gemaakte online modules voor uw organisatie.

E-Learning | LUNIEK Training & Acteurs

 
Met onze kennis en ervaring van vaardigheidstrainingen én trainingsacteurs, maken wij bij uitstek de meest praktijkgerichte E-learnings modules op maat voor uw organisatie.
Klik hier op de  | Demo |  om een volledig voorbeeld te zien van een E-learning module 'Omgaan met lastig en/of agressief gedrag' voor ziekenhuispersoneel. U heeft hiervoor een browser nodig die Flash ondersteunt. Indien uw browser geen Flash ondersteunt dan kunt u ook deze link gebruiken. (Voor achtergrondinformatie over de totstandkoming van deze e-learning klikt u hier).

Voor een andere opdrachtgever hebben wij een E-learning gemaakt waarin de cursist optimaal leert te werken met Outlook. Het betreft een tijdsmanagementsysteem van bedenker en oprichter Ruben Verzijl. Vele professionals en organisaties werken reeds met deze e-learning. Deze bewezen e-learning is voor iedereen toegankelijk middels www.outlookinsight.nl of zie voor een fragment de video hieronder:


Voor IMK Opleidingen heeft LUNIEK Training & Acteurs ook de acteursinzet geleverd voor hun E-learning modules met betrekking tot het bewust inzetten van LSD (= Luisteren Samenvatten Doorvragen) voor monteurs. Zie voor een fragment van dit project de video hieronder:


Wilt u meer weten over maatwerk E-learning modules voor uw organisatie met de inzet van onze trainingsexpertise en onze kennis van trainingsacteurs
Bel dan vrijblijvend voor meer informatie: 024 - 323 14 14 of ga naar Contact