Onderzoeken

Inzoomen op ontwikkeling en kwaliteit: onze Mystery Shoppers zijn vakkundige spiegels om uw filiaal en het klantcontact van uw verkoopmedewerkers te evalueren.


Mystery Shoppers | LUNIEK Training & Acteurs

Een doortastende klant
Onze trainingsacteurs kruipen in de huid van uw klant. Wij bezoeken uw organisatie onaangekondigd en vanuit het oogpunt van de klant. Er wordt objectief gekeken naar uw filiaal en uw medewerkers én of deze voldoen aan de door u feitelijk gestelde eisen. Indien gewenst kunnen wij daarbij vanuit onze specialisme, vakkundig de interactie aangaan met uw (verkoop)medewerkers om tevens hun bekwaamheid te toetsen op kennis, houding en gedrag.

Met Mystery Shoppers van LUNIEK Training & Acteurs weet u waar u staat
U krijgt van onze Mystery Shoppers een volledig objectieve rapportage en een gerichte evaluatie. 
Uniek bij LUNIEK Training & Acteurs is dat u na het vaststellen van knelpunten ook direct aan de slag kunt met inhoudelijke training van uw medewerkers. U komt namelijk te weten welke training voor uw medewerkers nodig is, maar u kunt ook meten wat het effect is geweest van een gegeven training in de praktijk. Wist u dat LUNIEK de enige in Nederland is die deze wijze van onderzoek én training wederzijds op elkaar afstemt? En daar is LUNIEK Training & Acteurs trots op!

Laat onze Mystery Shoppers meten wat u wilt weten.
Bel vrijblijvend voor meer informatie: 024 - 323 14 14 of ga naar
Contact