Ondersteuning op maat

U wilt krachtiger worden in uw woorden en overkomen? U zoekt oefening in de praktijk? En u wilt feedback op uw gedrag? Met onze 1 op 1 persoonlijke begeleiding staat u aan de start van een succesvol proces!

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching weerbaarheid/assertiviteit
U loopt in de praktijk tegen lastig gedrag aan. Misschien voelt u zich in specifieke gesprekken de mindere. Misschien merkt u op dat u op bepaalde fronten te kort komt om goed om te kunnen gaan met spanning of weerstand van de ander. En misschien vindt u het wel lastig om op te komen voor uzelf. Maar u wilt leren. U zoekt oefening in de praktijk. U wilt feedback op uw gedrag en uw effect op de ander. U wilt krachtiger worden in uw woorden en overkomen. En u wilt 1 op 1 werken.
Dan bent u aan het juiste adres :)

Samen met Laurent Chamuleau gaat u met zorg en aandacht op onderzoek uit. De werkwijze is om in de basis te starten met 5 coachingssessies:
Sessie 1-2: Waar loopt u tegenaan? Hoe uit zich dat in de praktijk? Wat ligt er ten grondslag? Hoe zou u het graag willen?
Sessie 3-4: Schematisch overzicht, plan van aanpak met daarin onderzoek, oefening, feedback en handvaten om u te ondersteunen in de praktijk.
Sessie 5: Evaluatie van de praktijk en fine-tuning op maat.
De coachingsessies duren ongeveer 2,5 uur per keer zodat we écht de tijd hebben om daadwerkelijk met uw hulpvraag aan de slag te kunnen gaan. 

Ondersteuning in een veilige setting en vertrouwelijke sfeer
Laurent maakt oprecht contact, schept veiligheid en gelijkwaardigheid; en hiermee de prettige dynamiek om samen het onderzoeksproces in te gaan en nieuwe inzichten op te doen dmv praktische oefeningen. Laurent creëert bewustwording van uw gedrag en hiermee de start van een nieuw persoonlijk ontwikkelingsproces!

Wij helpen u graag verder met onze 1 op 1 begeleiding.
Bel vrijblijvend voor een kennismaking: 024 - 323 14 14 of ga naar Contact