Co-trainers

Zoekt u ondersteuning voor uw interne opleidingsprogramma, of heeft uw werknemer extra hulp nodig bij het geven van een interne workshop of training? Wij helpen u graag.

Co-Trainers | LUNIEK Training & Acteurs

Co-trainers & coaches
Wanneer u onze ervaring en specifieke expertise wilt betrekken in uw bestaande interne opleidingsprogramma's, dan bent u bij LUNIEK Training & Acteurs aan het juiste adres. Wij leveren graag deze bijdrage in de vorm van excellente co-trainers en coaches. Zij assisteren uw eigen opleiders in het optimaal overbrengen van vaardigheden en kennis binnen uw organisatie en bieden uw opleiders ondersteuning op zowel de inhoud, alswel het proces van de training. En zoals u van ons gewend bent, vullen wij uw training aan met praktische werkvormen en/of simulaties. Onze co-trainers/coaches vervullen hiermee een dubbele taak.

Ondersteuning voor uw medewerker
Voor medewerkers die regelmatig kennis moeten overbrengen binnen uw organisatie, biedt LUNIEK Training & Acteurs ondersteuning. Wij adviseren en helpen uw medewerker bij het geven van diverse presentaties, workshops, coachings en/of trainingen. Tevens kunnen wij medewerkers binnen uw organisatie opleiden tot trainer, wanneer deze (nog) niet als interne trainer werkzaam zijn. Onze co-trainers & coaches ondersteunen uw medewerkers met het vergroten van hun didactische vaardigheden, de versterking op inhoud en het inzetten van verschillende werkvormen. Dit maakt uw organisatietrainingen dynamisch, interactief en praktijk gerelateerd. Met onze hulp kunt u in de toekomst kwalitatieve trainingen aan uw medewerkers geven, zonder daarbij nog afhankelijk te zijn van externen.

De expertise van onze co-trainers & coaches brengen uw medewerkers verder!
Bel vrijblijvend voor meer informatie: 024 - 323 14 14 of ga direct naar « Contact »