Mystery Shoppers

Inzoomen op ontwikkeling en kwaliteit: onze Mystery Shoppers zijn vakkundige spiegels om uw filiaal en het klantcontact van uw verkoopmedewerkers te evalueren.

Mystery Shoppers | LUNIEK Training & Acteurs

Een doortastende klant
Onze trainingsacteurs kruipen de huid van uw klant. Wij bezoeken uw organisatie onaangekondigd en vanuit het oogpunt van de klant. Er wordt feitelijk gekeken naar uw filiaal en uw medewerkers én of deze voldoen aan de door u gestelde eisen. Daarnaast gaan wij vanuit onze specialisme vakkundig de interactie aan met uw (verkoop)medewerkers om hun bekwaamheid te toetsen op kennis, houding en gedrag.

Met Mystery Shoppers weet u waar u staat
U krijgt van onze Mystery Shoppers een volledig objectieve rapportage en een gerichte evaluatie. 
Uniek bij LUNIEK Training & Acteurs is dat u na het vaststellen van knelpunten ook direct aan de slag kunt met inhoudelijke ontwikkeling. U kunt namelijk met de Mystery Shoppers inzetten om te meten welke training voor uw medewerkers nodig is, maar ook kunt u meten wat de effect is geweest van een gegeven training in de praktijk. Wist u dat LUNIEK de enige in Nederland is die deze wijze van onderzoek én training wederzijds op elkaar afstemt? En daar is LUNIEK Training & Acteurs trots op!

Laat onze Mystery Shoppers meten, wat u wilt weten.
Bel vrijblijvend voor meer informatie: 024 - 323 14 14 of ga direct naar
« Contact »