Specialisten in ervarend leren

LUNIEK geeft u getraind en enthousiast personeel. Pakkende inhoud met een onvergetelijke ervaring; dát is LUNIEK
Training & Acteurs!

Over ons

'Aan de slag met een lach!'
LUNIEK Training & Acteurs ontwikkelt en verzorgt vaardigheidstrainingen op maat, variërend in het voeren van lastige klantgesprekken tot en met het omgaan met een overval. We zijn er voor uw medewerkers op de werkvloer, met inzet van trainingsacteurs in de vorm van 'levend lesmateriaal’. We brengen kennis op een enthousiaste en transparante werkwijze over. Onze duidelijke kaders, pakkende inhoud en helder taalgebruik bieden uw medewerkers zowel talloze krachtige handvatten als een onvergetelijke ervaring. Resultaat gegarandeerd!

Onze unieke aanpak
LUNIEK Training & Acteurs is een gespecialiseerd trainingsbureau met meer dan 14 jaar ervaring in praktijkgerichte trainingen die persoonlijk, concreet, interactief en tot in de puntjes verzorgd zijn. Wij bieden u een vast contactpersoon en wij zijn een organisatie waar u en uw medewerkers op kunnen bouwen. Met onze unieke aanpak en passie in het (simu)leren, inspireren we werknemers telkens weer tot hun beste prestaties.

Aangenaam!
Ons ijzersterk team is een mix van Senior trainers en Senior trainingsacteurs, onder wie: Mark Bouter, Jaro Wolff, Hans Fischer, Sierdjan Westen, Joep Dorren, Conrad Heipke, Sandor Barsony, Maaike van der Heiden, Karianne Henkel en eigenaar Laurent Chamuleau. Wij werken voor diverse overheidsinstanties, zorginstellingen, woningcorporaties, onderwijsinstellingen en de detailhandel.

Competenties versterken is voor iedereen
Onze dynamische trainingen leren werknemers in alle lagen van een organisatie beter te handelen vanuit een professioneel perspectief; variërend van receptionisten tot artsen, van verhuurconsulenten tot accountmanagers, van docenten tot concierges, van gemeentemedewerkers tot verpleegkundigen. Maar bijvoorbeeld ook: wijkbeheerders, hulpverleners, bouwvakkers, praktijkondersteuners, vrijwilligers en zorgmedewerkers.

Positieve kracht
Iedereen kan na een training van LUNIEK Training en Acteurs vol vertrouwen en met een lach weer aan de slag! Want goed getraind, betrokken én enthousiast personeel, dat is waar wij voor staan! 
                                           (Lees hier reacties en ervaringen van bedrijven die u voorgingen).