Nieuws

Op deze pagina's treft u het laatste nieuws van LUNIEK Training & Acteurs met o.a. seminars, lopende acties, media publicaties, handige documenten, tips en onze vakantieperiodes.

Nieuws | LUNIEK Training & Acteurs


Donderdag 10 mei 2012 van 13.15 uur tot en met 16.30 uur
Villa Sonsbeek, Tellegenlaan 3, 6814 BT Arnhem


OR-leden, leidinggevenden, P&O-ers, Arbo- en opleidingscoördinatoren en andere belangstellenden zijn van harte welkom om hieraan deel te nemen.

INHOUD SEMINAR
Het doel van de seminar is tweeledig:
- Uitwisseling van kennis en ervaringen mbt agressie.
- Bespreken van een integrale aanpak van agressie.

INHOUD WORKSHOP
Het herkennen, voorkomen en hanteren van de eigen primaire reactie, spanning en emotie, door middel van spanningscontrole-workshops en -oefeningen.
En het herkennen, voorkomen en hanteren van spanningsvolle en agressieve gedragingen van de ander, met behulp van de-escalatietechnieken en assertiviteitsvaardigheden, door middel van praktijkgerichte simulaties en oefeningen.
De workshop richt zich naast de verkenning van agressief gedrag, ook op praktische vaardigheden. Daadwerkelijk doelgericht omgaan met de eigen spanning en adequaat
de-escaleren van agressief gedrag van de ander is de essentie.

Veilig Publieke Taak – Ministerie van Binnenlandse Zaken
Onze trainingen sluiten aan bij het beleid ‘Veilig Publieke Taak’ van het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

Routebeschrijving
Vanaf de A12 neemt u de afslag Arnhem-Noord. U volgt Arnhem en u komt vanzelf op de Apeldoornseweg. De ingang van het park is aan de Apeldoornseweg, meteen rechts na de Sonsbeekkiosk.

Openbaar vervoer
Vanaf Arnhem CS is het ongeveer 10 minuten lopen naar Villa Sonsbeek. U neemt de uitgang 'Sonsbeekzijde'. U gaat linksaf en daarna rechtsaf de Pels Rijckenstraat in. Beneden steekt u over, u gaat het park in en u loopt naar boven naar Villa Sonsbeek.

Colofon
De seminar wordt verzorgd door Mark Bouter (Interprofs) en de workshop door Laurent Chamuleau (LUNIEK Training & Acteurs)

Indien u interesse heeft, dan horen wij graag uiterlijk 7 mei of u aanwezig bent via het contactformulierWij verwelkomen u van harte!


« Terug naar nieuwsoverzicht