Ondersteuning op maat

Vraagt uw organisatie om een specifieke leerbehoefte? Of heeft u een speciale wens? Met onze specialismen, voorzien wij u graag van de juiste invulling op maat.


Maatwerk | LUNIEK Training & Acteurs

Wij leveren dagelijks maatwerk aan onze opdrachtgevers, met:

Co-trainers & Coaches
Zoekt u ondersteuning in het aansturen van uw medewerkers, of heeft uw werknemer ondersteuning nodig bij het het geven van een workshop, coaching of training? Met LUNIEK Training & Acteurs haalt u de juiste expertise en ondersteuning in huis.
Lees verder

Persoonlijke Coaching
Zoekt u ondersteuning voor uzelf? Wilt u goed om kunnen gaan met spanning of met weerstand van een ander? Wilt effectiever zijn in uw woorden en overkomen? Met LUNIEK Training & Acteurs krijgt u de meest persoonlijke begeleiding op maat.
Lees verder

Communicatietraining 'Elk gesprek de baas!' © 
Deze cursus geeft de deelnemers pakkende handvatten en eyeopeners m.b.t. beïnvloeding, gesprekstechnieken en communicatieve vaardigheden. 'Droge' lesstof wordt vertaald naar toegespitste praktijksimulaties en zo door de deelnemers moeiteloos eigen gemaakt.
Lees verder

E-Learning (bedrijfs- en opleidingfilms)
LUNIEK Training & Acteurs heeft door jarenlange ervaring in het opzetten van trainingsmodules, veel kennis over trainingstrajecten en vertaalt dit door naar online modules. Volledig op maat voor uw organisatie met een persoonlijk accent.
Lees verder

Opleiding Trainingsacteren in trainingen 'Omgaan met agressie'
Een must voor trainingsacteurs die zich willen specialiseren in agressietrainingen. Naast een boordevol leerzaam weekend op een sfeervolle locatie in Frankrijk, maken we er tegelijkertijd ook een actief en gezellig weekend van!
Lees verder

Regietheater
Wilt u op de werkvloer succesvol een nieuw proces in gang zetten? Een bestaand probleem oplossen of een lastige discussie openen? En dat op ludieke en unieke wijze? Kies dan voor Regietheater van LUNIEK Training & Acteurs!
Lees verder


Mystery Shoppers
Onze trainingsacteurs doen zich voor als klant en geven u feedback over uw medewerkers en organisatie. U bepaalt wat u onderzocht wilt hebben en LUNIEK Training & Acteurs doet de rest: wij bezoeken uw filiaal vanuit het oogpunt van de klant en wij brengen volledig rapport uit. Wij meten wat u wilt weten.
Lees verder

Fysieke Weerbaarheid
Meestal blijft agressie beperkt tot verbale agressie. Helaas kan het ook fysiek worden. Hoe gaat u daar op een professionele en juiste wijze mee om?
Lees verder

Overvaltraining
Wie op het ergste is voorbereid, weet hoe hij moet handelen bij een overvalsituatie. LUNIEK Training & Acteurs traint preventief uw medewerkers in een veilige leeromgeving waar zij leren adequaat te reageren bij een overval.
Lees verder

Training Opvang & Nazorg
Uw medewerkers kunnen geconfronteerd worden met agressie en andere schokkende gebeurtenissen. Deze training heeft als doel u te ondersteunen in de opvang en nazorg van uw medewerkers na een dergelijke gebeurtenis.
Lees verder

Enthousiast in het (simu)leren, altijd met zorg en aandacht voor iedere deelnemer; dát is LUNIEK Training & Acteurs. Bel vrijblijvend voor meer informatie: 024 - 323 14 14 of ga naar Contact