Maatwerk Ondersteuning

Vraagt uw organisatie om een specifieke leerbehoefte? Wij voorzien u graag van de juiste invulling op maat.

Maatwerk | LUNIEK Training & Acteurs

Wij leveren dagelijks maatwerk aan onze opdrachtgevers, met:

Co-trainers & Coaches
Zoekt u ondersteuning voor het effectief aansturen van uw medewerkers, of heeft uw werknemer ondersteuning nodig bij het het geven van een workshop, coaching of training? Met LUNIEK Training & Acteurs haalt u de juiste expertise en ondersteuning in huis.
Lees verder

Persoonlijke Coaching
Zoekt u ondersteuning voor uwzelf? Met LUNIEK Training & Acteurs krijgt u de meest persoonlijke begeleiding op maat.
Lees verder

Communicatietraining 'Elk gesprek de baas!' © 
De cursus communicatieve vaardigheden van LUNIEK geeft cursisten pakkende handvatten en eyeopeners m.b.t. gesprekstechnieken en communicatieve vaardigheden. 'Droge' lesstof wordt vertaald naar relevante praktijksimulaties en zo door de deelnemers eigen gemaakt.
Lees verder

E-Learning (bedrijf- en opleidingfilms)
LUNIEK Training & Acteurs heeft door jarenlange ervaring in het opzetten van trainingsmodules, veel kennis over trainingstrajecten en vertaalt dit door naar online modules. Volledig op maat voor uw organisatie.
Lees verder

Opleiding Trainingsacteren in trainingen 'Omgaan met agressie'
Een must voor trainingsacteurs die zich willen specialiseren in trainingen 'Omgaan met Agressie'. Naast een leerzaam weekend op een sfeervolle locatie in Frankrijk, streven we ook na om er een actief en gezellig weekend van te maken!
Lees verder

Regietheater
Wilt u op de werkvloer succesvol een nieuw proces in gang zetten? Een bestaand probleem oplossen of een lastige discussie openen? En dat op ludieke en unieke wijze? Kies dan voor Regietheater van LUNIEK Training & Acteurs!
Lees verder

Mystery Shoppers
Onze trainingsacteurs doen zich voor als klant en geven u feedback over wat u wilt weten over uw medewerkers en/of uw organisatie. Zij bezoeken uw organisatie vanuit het oogpunt van de klant. U bepaalt hoe en wat u door deze klant onderzocht wilt hebben en waarop u feedback wilt ontvangen. LUNIEK Training & Acteurs doet de rest en brengt volledig rapport uit.
Lees verder

Fysieke Weerbaarheid
Meestal blijft agressie beperkt tot verbale agressie. Helaas maken sommige mensen de overstap van verbale agressie naar fysieke agressie. Maar hoe ga je daar mee om?
Lees verder

Overvaltraining
Wie op het ergste is voorbereid, weet hoe hij moet handelen bij een overvalsituatie. LUNIEK traint preventief uw medewerkers in een veilige leeromgeving waar zij leren adequaat te reageren in een crisissituatie.
Lees verder

Training Opvang & Nazorg
Uw medewerkers kunnen geconfronteerd worden met agressie en andere schokkende gebeurtenissen. Deze training heeft als doel u te ondersteunen in de opvang en nazorg van uw medewerker(s) na een dergelijke gebeurtenis.
Lees verder

Enthousiast in het (simu)leren, altijd met zorg en aandacht voor iedere deelnemer.
Bel vrijblijvend voor meer informatie: 024 - 323 14 14 of ga direct naar « Contact »