Reviews

Hier leest u wat LUNIEK Training & Acteurs betekent heeft voor diverse organisaties. En onderaan deze pagina kunt u zelf ook een persoonlijk oordeel achterlaten over onze inzet. 

Min. Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Hierbij stuur ik jullie met plezier de scores van je sessie tijdens de conferentie van j.l. Een prima score: Gewogen gemiddelde score 9,2. Kortom, tevreden deelnemers. Nogmaals hartelijk dank voor jullie inzet en inspiratie.
Met vriendelijke groet, Frank Faber. Projectleider Nationale Conferentie Kwaliteitshandvesten
Bestuursburo Atos
Iedereen was erg enthousiast. Er is nog veel over gepraat tijdens de lunch. Heel knap hoe de link naar de praktijk werd gelegd. We hebben een goede basis weten te leggen voor het vervolg van de studiedag. Op dit moment hoor ik op de achtergrond de teams met veel plezier aan het werk. Ik denk dat we nu al van een geslaagde studiedag kunnen spreken mede door jullie optreden. Veel succes met jullie activiteiten en nogmaals hartelijk dank.
Grace Bagijn
Kapok
Ha Laurent, Je hebt het afgelopen jaar meerdere keren voor ons gewerkt en vandaag heb ik de evaluaties over die periode gekregen. Het was in één woord hartverwarmend: de achten, negens en zelfs tienen vlogen over het scherm en de laagste score was een 1-malige zeven-en-een-half. Chapeau en dank!
Keep up the good work, groet, Paul
Visio
Dag Laurent, Via deze weg wil ik jou nogmaals hartelijk danken voor je bijdrage aan het evenement en voor jouw bemiddeling! Het was een groot succes. De medewerkers hebben voor de hele dag gemiddeld een 8 gegeven, dus dat is een hoge score. Op de evaluatieformulieren werd vaak gevraagd om herhaling. Er zijn veel positieve reacties gekomen! Wij als organisatie zijn helemaal tevreden. Nogmaals dank! Met vriendelijke groet en tot een volgende samenwerking!
Nelleke Louwerse
Hotel Sofitel Legend the Grand Amsterdam *****
Laurent is een fijngevoelige trainer en trainingsacteur, die ik van harte aanbeveel. Ik en tevens deelnemers zijn vol lof over zijn werk. Hij verbindt, sluit aan en biedt veiligheid om te leren. Hij gaat opzoek naar onderliggende overtuiging en biedt een andere kijk op de werkelijkheid. Samen met de deelnemers oefent hij gedrag om een ander (beter) effect te bewerkstelligen. Tevens is hij nauwkeurig in de voorbereidende fase wat rust en ruimte geeft tijdens de sessies.
N. Kamp
Congres "Veilig werken in de zorg" | Zorg aan Zet
Hallo Laurent, Jouw workshops zijn echt heel goed ontvangen. De evaluatieformulieren van alle deelnemers aan het congres zijn verwerkt en hierbij jouw gegevens: gemiddeld cijfer 8,3. De deelnemers gaven terug dat ze het een erg goede, interessante, praktische en interactieve workshop vonden. Ze hadden hier nog meer van willen proeven. Goede reacties zoals je ziet! Jij nogmaals, hartstikke bedankt voor je waardevolle bijdrage!!
Vriendelijke groet, Marieke van Oers & Ina van Haeff
Laurentius Ziekenhuis
Als ik terugkijk op de training was hij (ondanks dat het soms confronterend was en voor de een wat heftiger dan voor de ander) helemaal geweldig! In mijn werk heb ik gelukkig niet vaak met agressie te maken. Ik ben bewust geworden van mijzelf en wat mijn houding/gedrag met anderen kan doen. Ook al zijn mijn kinderen niet agressief, ik pas de trainingstechniek wel vaak op hen toe. Dit werkt uitstekend! Ik wil je bedanken voor de goed opgezette training vandaag. 
Groeten, Helma Driessen.
Hoi Laurent. Wat een ontzettende leerzame dag was jouw training. Erg boeiend, duidelijk en soms confronterend! Maar wel op een veilige en ongedwongen manier. Deze cursus is echt een aanrader. Mijn complimenten.
Groetjes Marjan, Anesthesie assistent
OTTO Workforce
Top weerbaarheidstraining, zeer praktisch ingestoken, professioneel en meteen toepasbaar.
Annemieke van Gennep , Project- & Opleidingsmanager
Rijnstate Ziekenhuis
Beste Laurent, Graag wilde ik je nog even laten weten dat ik de training agressie heel erg goed heb gevonden. Het was een heel veilige sfeer en prettig om te oefenen, ik was er erg van onder de indruk. Trouwens, de hele groep reageerde heel enthousiast. Heb veel over mezelf geleerd. Kon gelijk de volgende avonddienst al wat toepassen wat meer zekerheid gaf. Wilde je dit graag nog laten weten en graag tot ziens bij een herhaling.
Groet, Wieteke Klaver.
Omgevingsdienst regio Utrecht | Inspecteurs
Ik heb veel positieve reacties gehoord. Inmiddels hebben ook andere inspecteurs belangstelling. De evaluatie heb ik aangeboden als inkomend stuk bij de volgende MT vergadering. Tevens heb ik de OR ingelicht dat de training erg goed is gevallen in de organisatie. Succes met de zaken en tot ziens.
Groeten, Pieter Bouwman
NHTV Breda
Dag Laurent, Ik heb weer erg positieve reacties gehoord. Een paar vonden het met name ook intensief/inspannend, maar ook dat noemden ze positief. Well done dus wederom. Ik wil je hierbij bedanken voor de samenwerkingen. Ik vind het geweldig dat ik KEER op KEER enorm enthousiaste en mooie evaluaties heb gekregen. Dat zegt alles over jouw cursussen. Top, succes verder!
Groeten, Ilja Kok.
MeerVoorMekaar
Bedankt voor het verzorgen van de training. Het was fijn om de positieve reacties te horen en ook terug te lezen. Nog belangrijker dan het mooie rapportcijfer van gemiddeld een 9, vind ik de opmerkingen over de training:
rnZeer leerzaam, goed, duidelijk, treffend, verhelderend, bewustwording, verrijking, fijn om te oefenen, maar ook spannend/confronterend, goed omgaan met emoties, ruimte voor humor. En ook alleen maar positieve geluiden over de trainer, super. De groep is heel bevlogen, en een geslaagde trainingsdag als gisteren draagt absoluut bij aan hun betrokkenheid. Nogmaals dank voor de plezierige samenwerking!
Jeanny Evers, MeerVoorMekaar
Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn
Met veel plezier heb ik de sessie "Omgaan Met Spanning, Lastig en/of Agressief Gedrag" op de Nederlandse Nefrologiedagen bijgewoond. In 1 woord Inspirerend! Zeer aan te bevelen om deze sessie van LUNIEK Training & Acteurs bij te wonen. Zowel in de werksfeer als in de persoonlijke sfeer zeer goed te gebruiken. Ik heb er veel van geleerd, vooral omdat de gedragingen die de acteur uitbeelde zo herkenbaar waren. Bedankt!
Merci bien et au revoir! Annemarie Verwoerd, Zorgcoördinator Dialyse Centrum Apeldoorn
Laurentius Ziekenhuis Roermond
Een goed opgezette cursus met een perfecte begeleiding. Inspirerend, soms confronterend en zeer leerzaam. Een aanrader! 
L. Stalman, Fysiotherapeut
De cursus omgaan met agressie blonk uit vanwege de goeie observaties van lichaamstaal en de manier van teruggeven ervan. Dat beklijft en dat sprak me zeer aan!
Met hartelijke groet, Ans Peters Okkerman.
De voorbeelden en de reactie die je zou kunnen geven, waren voor mij eyeopeners. En ook dat je eigen spanning aan bod kwam, waar je dan op kunt letten, vond ik interessant.
Groetjes Ellen Op het veld, anesthesie assistent.
Gemeente Steenbergen
Afgelopen vrijdag training gehad van LUNIEK. Training wordt op ludieke en unieke manier gegeven die ik niet eerder gezien heb. Training verveeld geen enkel moment. Bedankt Laurent en Mark voor deze vooral leuke en leerzame dag
Linda van Gastel, Woz Coordinator Gemeente Steenbergen
Stichting Don Bosco Werken Nederland
Hallo Laurent, Het was mij een genoegen om met jou samen te werken. Dank voor jouw input, je flexibiliteit in het leveren van maatwerk, je sympathieke opstelling naar de deelnemers, de geloofwaardigheid van je spel en je bereidheid om gezamenlijk gedegen voor te bereiden.
R. Vermeltvoort

Uw organisatie * :Uw reactie* :Uw groet en/of naam * :Functie :Voornaam * :Achternaam * :E-mailadres * (Wordt niet getoond op de website):
  * Verplicht veld