Publicaties

Op deze pagina treft u diverse publicaties in de media van onze trainingsacteurs, workshops en trainingen waar LUNIEK Training & Acteurs een bijdrage aan heeft geleverd.

BOEK | De Alles Arts
Hoe handel je als arts het best met boze/agressieve patiënten, familieleden of collega's? LUNIEK schreef mee aan het boek "De Alles Arts": een leidraad met praktische handvatten voor het omgaan met lastig gedrag in de dagelijkse praktijk van artsen.
Klik hier
E-LEARNING | Outlook Insight
Hoe werk je zo productief mogelijk? In opdracht van Outlook Insight heeft LUNIEK Training & Acteurs een e-learning ontwikkelt waarin je optimaal leert werken met Outlook. Vele professionals en organisaties werken reeds met deze bewezen manier van werken. Zie voor dit tijdsmanagementsysteem www.outlookinsight.nl of bekijk hier het fragment:
Klik hier
VIDEO | Radboud Universiteit - Master GZ Psychologie
Voor de Master Gezondheidszorg Psychologie van het Radboud Universiteit heeft LUNIEK Training & Acteurs invulling gegeven aan de promotiefilm waar 2 patiënten inzicht geven in hun leven en in hun behandeling in samenwerking met Kleurenbar AudioVisuele Producties.
Klik hier
INTERVIEW | Algemeen Dagblad
Het Algemeen Dagblad heeft LUNIEK Training & Acteurs geinterviewd. Naar aanleiding van het interview is er een leuk en luchtig artikel gepubliceerd. Het artikel heeft veel aandacht gekregen en De Gelderlander en Het Brabants Dagblad hebben het artikel later ook gepubliceerd.
Klik hier
TV | NOS Journaal - Huiselijk geweld
Bekijk het NOS Journaal met daarin het item over huiselijk geweld. LUNIEK Training & Acteurs is in dit filmpje werkzaam voor Politie Nederland. U ziet hoe hulpofficieren van Politie Nederland die werken met onze trainingsacteurs die huiselijk geweld nabootsen tijdens hun opleiding.
Klik hier
ARTIKEL | DOQ Arts aan het woord
DOQ.nl is een online kennisplatform voor en door artsen. DOQ.nl heeft een artikel waar LUNIEK het woord wordt gegeven waarbij wij onze visie, praktijkervaringen en actuele ontwikkelingen op hun vakgebied delen.
Klik hier
ARTIKEL | Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid - Sozavox
Sozavox was welkom bij de door LUNIEK Training & Acteurs verzorgde workshop 'OMSLAG' en schreef daar een artikel over. Deze workshop was een onderdeel van de landelijke dag van de directie Arbeidsmarktfraude (AMF) van de Arbiedsinspectie.
Klik hier
E-LEARNING | LSD
Voor de E-learning van IMK Opleidingen heeft LUNIEK Training & Acteurs de acteursinzet geleverd. Het betreft een E-learning met betrekking tot het bewust inzetten van LSD (= Luisteren Samenvatten Doorvragen) voor monteurs i.s.m. Ellen Schuurink.
Klik hier
E-LEARNING | Frustratie Gedrag
Voor diverse ziekenhuizen heeft LUNIEK Training & Acteurs een aantal korte educatieve films gemaakt. Deze films hebben als doel om verpleegkundigen met elkaar in gesprek te laten gaan, over wat frustratie gedrag is en hoe daarmee om te gaan.
Klik hier
E-LEARNING | Grensoverschrijdend Gedrag
Voor diverse ziekenhuizen heeft LUNIEK Training & Acteurs een aantal korte educatieve films gemaakt. Deze films hebben als doel om verpleegkundigen met elkaar in gesprek te laten gaan, over wat grensoverschrijdend gedrag is en hoe daarmee om te gaan.
Klik hier
E-LEARNING | Instrumenteel Gedrag
Voor diverse ziekenhuizen heeft LUNIEK Training & Acteurs een aantal korte educatieve films gemaakt. Deze films hebben als doel om verpleegkundigen met elkaar in gesprek te laten gaan, over wat instrumenteel gedrag is en hoe daarmee om te gaan.
Klik hier
ARTIKEL | LosVast
In dit artikel wordt de studiedag beschreven dat LUNIEK meerdere malen succesvol heeft uitgevoerd in opdracht van de Koninklijke Hondenbescherming: een miniseminar over het omgaan met lastige cursisten.
Klik hier
ARTIKEL | Omroep Gelderland
Naar aanleiding van toenemende agressie binnen de politiek en samenleving, werd LUNIEK afgelopen donderdag geinterviewd door Nick Möller redacteur van Omroep Gelderland. Bekijk het artikel "Hoe kun je het best reageren op beledigingen en scheldpartijen?" hier.
Klik hier
TV | NCRV - Slag om Pampus
Bekijk de NCRV aflevering met daarin onze trainingsacteur die in samenwerking met een psycholoog assessments afneemt voor het televisieprogramma 'Slag om Pampus' van de NCRV waarbij zeven stellen strijden om de nieuwe fortwachters te worden van Pampus.
Klik hier
ARTIKEL | Interview VolkerWessels
Een artikel met Henri van der Kamp (VolkerWessels, lid Raad van Bestuur) waarin hij zich uitspreekt over talentontwikkeling, leiderschap, het goede gesprek en memoreert de trainingen van Floor Act met de inzet van LUNIEK Training & Acteurs.
Klik hier
ARTIKEL | Vakblad Koninklijk Horeca Nederland - Week vd veiligheid
Bekijk het artikel in het magazine 'KHN' over de overvaltrainingen die voor de 'Week van de veiligheid' zijn georganiseerd voor Koninklijk Horeca Nederland. LUNIEK Training & Acteurs heeft i.s.m. Ministerie van Veiligheid & Justitie en Risicomanagement Nederland de overvaltrainingen verzorgt en ondersteunt diverse ondernemers bij het trainen van hun personeel.
Klik hier
TV | MTNL 020 - Streetcare Project Stadsdeel De Baarsjes
Wij hebben jongeren getraind om te gaan met agressie binnen het Streetcare project van Stadsdeel De Baarsjes in Amsterdam. De jongeren helpen de mensen in de buurt en zorgen met behulp van onze training voor meer veiligheid op straat.
Klik hier