Nieuws

Op deze pagina's treft u het laatste nieuws van LUNIEK Training & Acteurs met o.a. seminars, lopende acties, media publicaties, handige documenten, tips en onze vakantieperiodes.

Nieuws | LUNIEK Training & Acteurs


De winnaar van onze iPad actie is bekend!

Helma Driessen, verpleegkundige van het Laurentius Ziekenhuis in Roermond, is de gelukkige. We hebben Helma overvallen op haar werk in de operatiekamer. Met een brede glimlach nam ze de nieuwste iPad Air in ontvangst.

Helma: ''Als ik terugkijk op de training was het helemaal geweldig; ondanks dat het soms confronterend was en voor de een wat heftiger dan voor de ander. Ik ben me bewuster geworden van mijzelf en wat mijn houding en gedrag met anderen kan doen. Al zijn mijn kinderen niet agressief, ik pas de trainingstechniek ook vaak op hen toe. Dit werkt uitstekend! Na de training heb ik enthousiast een review op de site van LUNIEK geschreven. Hierdoor heb ik deze iPad gewonnen. Ik ben er super blij mee! En de kinderen ook :)''

Heeft u ook een training bij LUNIEK Training & Acteurs gevolgd en wilt u de nieuwste iPad winnen? Lees dan hier meer over de actie!

« Terug naar nieuwsoverzicht