Nieuws

Op deze pagina's treft u het laatste nieuws van LUNIEK Training & Acteurs met o.a. seminars, lopende acties, media publicaties, handige documenten, tips en onze vakantieperiodes.

Nieuws | LUNIEK Training & Acteurs


Zondagmiddag heeft de politie een 22-jarige Zaanse aangehouden, nadat zij een handhaver van de gemeente had mishandeld.

De vrouw werd door de handhaver aangesproken, omdat zij in het voetgangersgebied van de Gedempte Gracht fietste. Zij was daar kennelijk niet van gediend en sloeg de handhaver in het gezicht. Toen de politie arriveerde, trapte zij een politieagent in de lies. Door de medewerker van de gemeente en de agent is aangifte gedaan van mishandeling.

Geweld tegen politiemensen, handhavers en hulpverleners is onacceptabel en wordt niet getolereerd.* In het najaar organiseert Interprofs BV in samenwerking met LUNIEK Training & Acteurs voor handhavers van diverse Gemeenten lesdagen en workshops omdat voorkomen niet altijd lukt. Tijdens de workshop 'OMSLAG' wordt onder meer verteld hoe je omgaat met lastig gedrag van burgers, de daarbij komende spanning en wat je kunt doen.

Cursusdata die daarvoor nu zijn gepland, zijn: 3 september 2014 4 september 2014 11 september 2014 28 november 2014

(* Meer over het onderwerp dat geweld tegen politiemensen, handhavers en hulpverleners onacceptabel is, kunt u lezen op deze link: Klik hier ).

Wilt u ook aan de slag met onze expertise?

Bel vrijblijvend voor meer informatie:
024 - 323 14 14 of ga direct naar Contact.


« Terug naar nieuwsoverzicht