Nieuws

Op deze pagina's treft u het laatste nieuws van LUNIEK Training & Acteurs met o.a. seminars, lopende acties, media publicaties, handige documenten, tips en onze vakantieperiodes.

Nieuws | LUNIEK Training & Acteurs


Onlangs hebben nachtdienstmedewerkers van Zozijn de afsluitende praktijktoets van de 'Bedrijfsopleiding Nachtdienst' afgerond. Deze toets was een simulatie waarin een casus werd nagebootst die een nachtdienstmedewerker in de praktijk tegen kan komen.

In deze pittige praktijktoets konden medewerkers laten zien hoe zij het geleerde van de 'Bedrijfsopleiding Nachtdienst' in deze praktijksituatie toepasten. Hen werd gevraagd een oplossing voor de praktijkcasus te bedenken, deze uit te voeren en in een nagesprek te beargumenteren.

Trainingsacteurs LUNIEK
Zozijn koos voor de trainingsacteurs van LUNIEK Training & Acteurs, die gespecialiseerd zijn in het spelen van cliëntrollen binnen zorginstellingen. De trainingsacteurs reageren op het gedrag en de manier van communiceren van de nachtdienstmedewerkers, waarbij het gedrag van de medewerker werd geobserveerd en beoordeeld.

Na afloop van de casustoets werd de simulatie in een driegesprek met de trainingsacteur, de medewerker en de opleidingsadviseur besproken. De medewerkers ontvangen hierdoor zowel tijdens, als na de casustoets feedback.

Alle deelnemers van de 'Bedrijfsopleiding Nachtdienst' hebben met volle inzet aan deze casustoets deelgenomen. Namens LUNIEK Training & acteurs: veel succes met de afronding van de Bedrijfsopleiding!

Wilt u meer weten? Bel vrijblijvend voor meer informatie: 024 - 323 14 14 of ga direct naar Contact.
 

« Terug naar nieuwsoverzicht