Nieuws

Op deze pagina's treft u het laatste nieuws van LUNIEK Training & Acteurs met o.a. seminars, lopende acties, media publicaties, handige documenten, tips en onze vakantieperiodes.

Nieuws | LUNIEK Training & Acteurs


LUNIEK Training & Acteurs ontwikkelt in samenwerking met Atrivision en het Laurentius Ziekenhuis in Roermond een E-learning module 'Omgaan met Agressie' voor haar medewerkers.

Deze E-learning module stelt het ziekenhuis personeel in de gelegenheid om op eigen tempo de benodigde kennis en ervaring op te doen in het omgaan met agressie op de werkvloer.

De acteurs in deze E-learning zijn: Joep Dorren (ook bekend als Pipo de Clown uit de bioscoopfilm Pipo de Clown en De Parelridders), Kirstin op het Veld en Laurent Chamuleau, allen doorgewinterde trainingsacteurs van LUNIEK Training & Acteurs.

Om alle medewerkers van het ziekenhuis zo realistisch mogelijk op te leiden, worden de e-learning modules inhouse gefilmd. Op de afdeling Cardiologie vonden de eerste opnames plaats. Bekijk het onderstaand filmpje voor een eerste indruk!


Wilt u ook een e-learning module voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
 

« Terug naar nieuwsoverzicht