Nieuws

Op deze pagina's treft u het laatste nieuws van LUNIEK Training & Acteurs met o.a. seminars, lopende acties, media publicaties, handige documenten, tips en onze vakantieperiodes.

Nieuws | LUNIEK Training & Acteurs


Regietheater "Van Weerstand naar Meestand" 
Voor de hondeninstructeurs van de Konklijke Hondenbescherming
(Let op 14 oktober 2019 voor de 5e keer in reprise!)

LUNIEK heeft voor de vijfde maal voor de Koninklijke Hondenbescherming regietheater ontwikkeld voor hun seminar "Van Weerstand naar Meestand". De seminar was gericht op lastig gedrag van hondeneigenaren tijdens hondentrainingen. Op interactieve wijze lieten wij de aanwezige hondeninstructeurs alledaagse praktijkvoorbeelden zien van lastige gedragingen van hondeneigenaren. Door middel van regietheater werd duidelijk wat je eigen rol hierin kan zijn en wat je er aan kunt veranderen.

Wat deelnemers over deze en vorige seminar deelden:
 
De seminar bracht inzichten over rollen en belangen, over aannames, het risico van willen overtuigen, tijdig grenzen stellen, de kracht van oogcontact en veel meer......
Wil er meer over lezen? Het blad LosVast heeft een interessant artikel over ons programma geschreven.

Hierbij willen wij alle aanwezigen bedanken voor jullie enthousiaste bijdragen! 

Wil jij er ook bij zijn? Meld je aan bij de Hondenbescherming! 

Bent u ook op zoek naar een interactieve en (L)unieke manier om uw medewerkers te enthousiasmeren? Ga dan voor meer informatie naar de pagina Regietheater of bevraag ons vrijblijvend op 024 - 323 14 14.


« Terug naar nieuwsoverzicht