Nieuws

Op deze pagina's treft u het laatste nieuws van LUNIEK Training & Acteurs met o.a. seminars, lopende acties, media publicaties, handige documenten, tips en onze vakantieperiodes.

Nieuws | LUNIEK Training & Acteurs


De winnaar van onze laatste iPad actie is bekend!

Michal Sladki van OTTO Workforce, is de gelukkige. We hebben Michal onverwacht verrast op zijn werk. Ongeloofwaardig en met een volle glimlach nam hij de iPad in ontvangst :)

Michal: "Ik ben een persoon die niet van trainingen houd en bijna nooit een review plaatst op internet. Maar omdat ik jullie training zó enorm leuk vond, had ik toch besloten om een review op Google te plaatsen. Het was voor mij een intensieve en leerzame training. Het gebruik van de trainingstechnieken maakt mijn werk en leven ;) een stuk makkelijker. Ik vond trouwens ook de trainingsacteur, die zich in alle situaties kon inleven, echt een toegevoegde waarde.
Ik was eigenlijk vergeten dat ik een review had geschreven. Het is een superleuke verrassing, want ik had eerlijk gezegd niet gedacht dat ik werkelijk een iPad als prijs zou kunnen winnen!"

Heeft u ook een training bij LUNIEK Training & Acteurs gevolgd en wilt u de nieuwste iPad winnen? Lees dan hier meer over de actie!


« Terug naar nieuwsoverzicht