Nieuws

Op deze pagina's treft u het laatste nieuws van LUNIEK Training & Acteurs met o.a. seminars, lopende acties, media publicaties, handige documenten, tips en onze vakantieperiodes.

Nieuws | LUNIEK Training & Acteurs


In samenwerking met Heidi Nieboer en Mark van Beek verzorgt LUNIEK Training & Acteurs de simulaties en rollenspellen voor de onderhandelingstrainingen van een grote multinational (de naam kan helaas niet genoemd worden agv contractvoorwaarden). De deelnemers zijn inkopers en ondergaan op dag 1 een gijzelingsonderhandeling. Hierna worden koppelingen gemaakt naar hun dagelijkse onderhandelingsituaties in de praktijk. Aan de hand van het model van Thomas & Killmann worden hun stijlen van conflicthantering inzichtelijk gemaakt en in kaart gebracht. Onder begeleiding van Heidi Nieboer (politieonderhandelaar) en Mark van Beek (trainer) leren de deelnemers bewust(er) hun stijl van onderhandelen te kiezen.

Op dag twee onderzoeken we door middel van simulaties en rollenspeloefeningen lastige onderhandelngssituaties die de deelnemers inbrengen uit de praktijk. Zo leren de deelnemers op realistische wijze het effect van hun eigen handelen. (Simu-)leren met een trainingsacteur: een sterke basis voor de praktijk. Aanrader!

Trainingsacteurs verzorgen dynamische trainingsinteractie; een krachtig instrument!
Bel vrijblijvend voor meer informatie: 024 - 323 14 14 of ga direct naar Contact .

« Terug naar nieuwsoverzicht