Nieuws

Op deze pagina's treft u het laatste nieuws van LUNIEK Training & Acteurs met o.a. seminars, lopende acties, media publicaties, handige documenten, tips en onze vakantieperiodes.

Nieuws | LUNIEK Training & Acteurs


Voor de woningbeheerders van Kafra & OTTO hebben we een middag georganiseerd met betrekking tot fysieke veiligheid. Hiervoor hebben we Rick Lablans uitgenodigd om ons hierbij te ondersteunen. Rick Lablans is interventiedeskundige en Krav Maga specialist. Onder zijn begeleiding kijken we wat een prettige afstand is tussen jou en de ander (=de agressor). Rick loopt op iedereen af en laat iedereen voelen wat nabijheid met onze spanning doet. Samen kijken we niet alleen wat een prettige afstand is maar ook wat een veilige afstand is.

Gedurende de middag wordt de spanning langzaam opgebouwd. Maar ook de fysieke nabijheid. Rick komt niet alleen meer dichtbij, maar houdt je nu ook vast. Hoe kom je los? We leren basistechnieken om los te komen zonder de situatie te escaleren en zonder de ander pijn te doen. Zo lopen we door verschillende situaties heen met klanten op de werkvloer. Van irritant prikgedrag tot en met veilig een woning binnengaan. Was weer een leuke dag!

Train uw personeel met fundamentele vaardigheden. Kies voor maatwerk van LUNIEK! Bel vrijblijvend voor meer informatie: 024 - 323 1414 of ga naar Contact.


« Terug naar nieuwsoverzicht