Nieuws

Op deze pagina's treft u het laatste nieuws van LUNIEK Training & Acteurs met o.a. seminars, lopende acties, media publicaties, handige documenten, tips en onze vakantieperiodes.

Nieuws | LUNIEK Training & Acteurs


Sinds 2015 trainen wij voor het vijf sterren hotel Sofitel Legend The Grand in Amsterdam al het personeel met gastcontact in het omgaan met spanning, lastig en agressief gedrag.
Onder de naam "Priority and resolution" onderzoeken en oefenen we samen wat er allemaal komt kijken bij klachtafhandeling. Wij doen dit met veel plezier in samenwerking met de interne training manager Christopher Lesiak (en voorheen Nicolien Kamp). 

Hier ziet u een recente foto uit de training waarbij wij met de deelnemers aan de slag zijn met spanningsregulering wanneer je geconfronteerd wordt met lastig gedrag.

De training heeft een effectieve impact in het hotel. U kunt hiervan een mooi voorbeeld lezen van twee medewerkers die eerder de training volgden en in actie waren gekomen:
Personnel handled yelling and abusing guest in a highly professional manner and showed great care for their staff and their guests.

Wilt u ook aan de slag met onze expertise?

Bel vrijblijvend voor meer informatie:
024 - 323 14 14 of ga direct naar Contact.

« Terug naar nieuwsoverzicht