Nieuws

Op deze pagina's treft u het laatste nieuws van LUNIEK Training & Acteurs met o.a. seminars, lopende acties, media publicaties, handige documenten, tips en onze vakantieperiodes.

Nieuws | LUNIEK Training & Acteurs


LUNIEK Training & Acteurs is door het projectteam van het Laurentius Ziekenhuis gevraagd om het project 'Veilig Zorgklimaat' van start te laten gaan met een interactieve opening. Op 19 februari hebben wij hier in Roermond gehoor aan gegeven voor alle aanwezige teamleiders, specialisten en bestuursleden. 
We zijn gestart met een impactvolle demonstratie van agressief gedrag en vervolgens hebben wij inzicht gegeven wat onze trainingservaringen zijn in het ziekenhuis.
Natuurlijk ging de inhoud gepaard met veel enthousiasme en interactie, want dat is onze specialisme. Hiermee hebben we het project op ludieke én unieke manier geopend en hebben we vervolgens het stokje overgegeven aan de projectleiders die ons verhaal ondersteunden met statistieken en cijfers uit het ziekenhuis. Kortom het was weer een geslaagde maatwerk interventie! 
 
Bent u ook op zoek naar een interventie op maat? Bel vrijblijvend voor meer informatie:
024 - 323 14 14 of ga direct naar Contact.


« Terug naar nieuwsoverzicht