Met jarenlange ervaring in het opzetten van trainingsmodules en onze kennis over trainingstrajecten, maken wij speciaal op maat gemaakte online modules voor uw organisatie.

E-Learning | LUNIEK Training & Acteurs

Met onze kennis en ervaring van vaardigheidstrainingen én trainingsacteurs, maken wij bij uitstek de meest praktijkgerichte E-learnings modules op maat voor uw organisatie.
Klik hier op de   Demo   om een volledig voorbeeld te zien van een E-learning module 'Omgaan met lastig en/of agressief gedrag' voor ziekenhuispersoneel. (U heeft hiervoor een browser nodig die Flash ondersteunt).
Voor meer achtergrondinformatie over de totstandkoming van deze e-learning klikt u hier.

Voor een andere opdrachtgever hebben wij een E-learning gemaakt waarin je leert optimaal te werken met Outlook. Het betreft een tijdsmanagementsysteem van bedenker en oprichter Ruben Verzijl. Vele professionals en organisaties werken reeds met zijn bewezen manier van werken. En de methode is voor iedereen toegankelijk middels deze spiksplinternieuwe e-learning! Kijk op www.outlookinsight.nl of zie voor een fragment de video hieronder:


Voor IMK Opleidingen heeft LUNIEK Training & Acteurs ook de acteursinzet geleverd voor hun E-learning modules met betrekking tot het bewust inzetten van LSD (= Luisteren Samenvatten Doorvragen) voor monteurs. Zie een fragment van dit project de video hieronder:


Wilt u meer weten over maatwerk E-learning modules voor uw organisatie met de inzet van onze professionele trainingsacteurs
Bel vrijblijvend voor meer informatie: 024 - 323 14 14 of ga direct naar « Contact »